Liber la mare în Bulgaria. Specialiștii susțin că apa este curată

| 18 iul, 2014

În continuarea informărilor de presă referitoare la calitatea apei mării litoralului bulgăresc, Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii interesaţi asupra faptului că pe site-ul Inspecţiei Regionale de Sănătate - Varna a fost publicat un nou comunicat care arată că apa de pe litoralul bulgăresc este curată.

În urma monitorizării obişnuite efectuată de către Inspecţia Regională de Sănătate - Varna (IRS) la 14.07.2014, la probele de apă de mare din zona de îmbăiere 'Plaja Ofiţerească-Varna' s-a constatat că rezultatele răspund cerinţelor pentru apele de îmbăiere la indicatorii ' Escherichia coli' şi 'enterococi intestinali'.

Prin dispoziţie a directorului IRS Varna, a fost anulată interdicţia de îmbăiere în zona 'Plaja Ofiţerească-Varna', începând cu data de 17 iulie 2014. Rezultatele analizelor la probele de apă de mare din celelalte zone de îmbăiere din Regiunea Varna răspund cerinţelor pentru apele de îmbăiere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ