Liber la microbuze: Ministerul Dezvoltării Regionale, autorizat să achiziţioneze autobuze şcolare

| 23 oct, 16:30

Guvernul a adoptat vineri o ordonanţă de urgenţă prin care autorizează Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) să achiziţioneze microbuze sau autobuze şcolare pentru dotarea unităţilor administrativ-teritoriale din mediul rural, din municipii sau oraşe care au sate şi localităţi componente, precum şi pentru a fi donate Republicii Moldova.

Potrivit unui comunicat al Executivului, "noua prevedere răspunde solicitărilor adresate de comunităţile locale, care au identificat nevoi suplimentare cu privire la transportul elevilor din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat". 

De asemenea, măsura luată de Guvern răspunde şi scrisorii adresate de prim-ministrul Republicii Moldova, prin care solicită Guvernului României donarea a 100 de microbuze şcolare, aşa cum s-a convenit în cadrul şedinţei comune a Guvernelor celor două state din 22 septembrie a.c.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ