Liberalii cer demisia DEMISIA premierului Victor Ponta și a ministrului Vâlcov

| 24 feb, 16:21

Deputatul PNL Andreea Paul cere demisia ministrului de Finanțe, Darius Vâlcov, și a premierului Victor Ponta pentru "tentativa de a transforma Codul fiscal în instrument politic".

"Alături de Eugen Nicolăescu și de grupul parlamentar al PNL cer public demisia ministrului de Finanțe, Darius Vâlcov, și a premierului Victor Ponta pentru tentativa de a transforma Codul fiscal în instrument politic. România nu este Cuba. În Cuba se anunță în fiecare sezon câte o 'revoluție economică' — strânsul trestiei de zahăr este un exemplu. În România, Ponta ne propune o campanie fiscală revoluționară, în cazul lui strânsul facilităților fiscale în condițiile în care este direct responsabil de pierderea a zeci de mii de locuri de muncă în urma haosului fiscal creat", a declarat Andreea Paul într-o conferință de presă.

Ea a susținut că "schița fiscală" a premierului Victor Ponta este folosită doar ca instrument politic.

"Demersul său este lovit de neîncredere. Problemele sale grave de imagine și lipsa de credibilitate duc la atitudinile duplicitare ale premierului Victor Ponta, toxice ca de fiecare dată pentru România. Demisia premierului nu poate fi compensată cu promisiuni fiscale", a spus deputatul liberal.

În opinia ei, "Ponta încearcă din nou să înșele românii promite relaxare fiscală și ascunde faptul că povara va fi pusă pe umerii clasei de mijloc". Andreea Paul a spus că un proiect cum este noul Cod fiscal nu poate fi lansat în dezbatere publică zece zile, când legea prevede cel puțin 30 de zile.

Ea a anunțat că sâmbătă prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu va lansa în dezbatere publică în numele PNL un proiect de țară de reconstrucție economică și industrială, "pe scurt, un program de dezvoltare însoțit de pachetul de măsuri de relaxare fiscală".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ