Liberalii jenanţi – cum au profitat peneliştii de sprijinul A3 şi ce spun astăzi

| 11 aug, 2014

A fost odată ca niciodată un preşedinte al PNL, pe numele lui Crin Antonescu, care a încheiat un protocol cu un anume Daniel Constantin, preşedinte al PC, pentru a forma Alianţa de Centru Dreapta.

Tot la PC, şefu’ ăl mare, onorific, era un anume Dan Voiculescu, patron de presă şi în prezent condamnat la 10 ani de închisoare, cu clădirile principalelor sale televiziuni, Antena1 şi Antena3, confiscate de justiţie. Şi-au trăit ei şi s-au bucurat unul de celălalt pentru câţiva ani, au câştigat alegeri pe bandă rulantă iar PNL a obţinut cele mai bune scoruri din istoria sa, beneficiind la maximum de sprijinul Antenei 3 şi de existenţa USL, până când în peisaj a apărut neamţul cel rău, Klaus Iohannis. Venirea lui Iohannis în PNL a făcut ca totul să se ducă pe apa Sâmbetei, şi ACD, dar şi proiectul mult mai important, USL, cel care urma să-l facă pe Antonescu preşedinte.

 

CITEȘTE ȘI: CONDAMNARE DAN VOICULESCU. Scrisoarea Lianei Voiculescu pentru femeile din România. TE VA SURPRINDE!

 

În perioada aceea de maximă fericire şi colaborare, cu victorii pe linie, liberalii se îngrămădeau în studiourile Antenei 3, lăudau jurnaliştii postului pentru că luptă împotriva lui Băsescu şi le mulţumeau pentru sprijinul lor. Ba chiar la un moment dat unii antenişti începuseră să-l ia la bani mărunţi pe premierul Ponta şi să-l laude necontenit pe Antonescu. Dar acele vremuri au trecut repede, iar deodată relaţia lui Antonescu cu Voiculescu şi PC s-a stricat (repet, coincidenţă sau nu, acest lucru s-a întâmplat în aceeaşi perioadă cu venirea lui Iohannis în PNL). La fel s-a stricat şi relaţia cu Antena 3, iar de la un obişnuit al studiourilor televiziunii, Antonescu a devenit străin, puţinele sale intervenţii fiind atacuri la adresa jurnaliştilor pe care nu cu mult timp în urmă îi lăuda. De la vrajnici luptători antibăsişti, jurnaliştii Antenei 3 deveniseră pentru Antonescu simpli slujbaşi ai lui Voiculescu, cu ordine de a-l ataca.

 

CITEȘTE ȘI: PNL, mai slugă la Băsescu decât PDL


Timpul nu a stat în loc, a trecut repede şi multe termene mai târziu am ajuns la ziua de ieri. Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare, iar sediul Antena 3 confiscat, televiziunea aflându-se în pericolul de a nu mai putea continua transmisia. Cum au reacţionat liberalii la necazul unor foşti prieteni? S-au folosit de necazul acestora pentru a-l ataca pe Victor Ponta. Nu tu declaraţii de susţinere, nu tu speranţe că postul îşi va continua activitatea, nimic. O atitudine tipică de trădători. Dintre toate aceste atitudini se remarcă cele ale fostului şi actualului purtător de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, respectiv Alina Gorghiu.

CITEȘTE ȘI: O veste bună din punct de vedere economic, care nu merită îngropată de agitaţia politică


Să vorbeşti despre graţierea lui Dan Voiculescu sau independenţa justiţiei în actualul context, când tu eşti cel care s-a aliat cu cei care au pus în genunchi justiţia sau când liderii partidului tău au venit cu ideea legii amnistierii şi graţierii pentru a-şi salva propria piele, este de o ipocrizie fără margini.

Se pare că „revoluţia bunului simţ” cu care ne vrăjea Antonescu nu doar că a dispărut în mandatul său, dar a fost îngropată adânc de Klaus Iohannis, un om care părea a fi croit din altă stofă, dar care se dovedeşte a fi  un politician 100% „made in Romania”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 aug, 2014
Av.Nastase Patrucase
noi,puscariasii de la Jilava, sustinem gratierea lui Voiculescu...
sustinem sa fie gratiat...sa mai aiba timp de furat
11 aug, 2014
ADYREDDOG
De linsajul de care a avut parte Crin Antonescu nu spui nimic?
11 aug, 2014
Palada Mieunel Varanel
daca iese Presedinte,Ponta il va gratia pe Voiculescu...
oricum,imobilele vor ramane la stat..
Dan Sultanescu..
hai USD

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ