Liberalii pregătesc o lovitură PUTERNICĂ la SENAT. BLAGA stă la pândă

| 01 feb, 13:55

Liderul grupului fostului PDL din Senat, Dumitru Oprea, a anunţat duminică la finalul şedinţei grupurilor parlamentare PNL că la Senat liberalii ar avea o majoritate negociată, iar la nivel informal este vehiculată varianta preluării şefiei acestei camere a Parlamentului de către Vasile Blaga.

Dumitru Oprea a susţinut că în Senat, în curând, ”grupurile de forţă” vor fi inversate. Oprea a fost întrebat dacă în prezent, înainte de începerea sesiunii parlamentare, pe câte voturi se bazează în plus faţă de cele ale grupului noului PNL. ”Suficiente încât să devenim majoritari”, a replicat senatorul PNL.

El a fost întrebat dacă au liberalii suficiente voturi pentru a deveni majoritari. ”Eu zic că da”, a replicat Oprea, confirmând negocieri purtate cu ”succes”.

Cu toate acestea, senatorul a evitat să confirme oficial dacă demersul PNL vizează preluarea şefiei Senatului de către Vasile Blaga.

De asemenea, prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a afirmat că iniţierea demersului pentru schimbarea şefului Senatului va fi făcută în momentul în care există ”garanţia” că liberalii au majoritate în Senat.

Orban a menţionat că un eventual candidat la şefia acestei camere va fi propus de grupul PNL şi validat la nivelul Biroului Politic Naţional al partidului.

Potrivit unor surse din PNL, actualul co-preşedinte al partidului Vasile Blaga ar urma să fie propus pentru a ocupa şefia Senatului, în cazul în care PNL va obţine o majoritate în această cameră a Parlamentului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 feb, 20:52
tyrex
Sa vezi tu lovitura dura vierme nenorocit , hot si kriminal de profesie cand te-o salta DNA-ul si pe tine si te va infunda vreo 20 de ani de puscarie cretinule. Ai mortul pe maa si tot la putere si ciolan te gandesti. Nesimtirea si impertinenta ta sunt fara margini te crezi indestructibil si nemuritor javra penala . O sa fii coleg de celula cu Videanu prietenul tau de krime si hotie. Siktir zdreanta imputita la puscarie cu tine nu la Senat .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ