Liberalii s-au „pedelizat” de tot – modelul Gelu Vișan la mare preț în PNL

| 21 aug, 2014

Scandal mare în platourile România TV marți seara. Supărată că liberalul Mihăiță Calimente refuză să respecte niște reguli minimale ale dialogului și nu o lasă să-și continue emisiunea, fiind ocupat să se certe cu Niels Schnecker, ba mai mult, o acuză că îl „șmecherește”, Andreea Crețulescu l-a dat afară din emisiune pe deputatul PNL.

Dacă de obicei invitații se supărau și părăseau ei platoul, ei bine iată că se poate întâmpla și invers, și anume moderatorul, considerându-se jignit, să poftească afară un invitat. Comportamentul lui Calimente ne demonstrează că acesta a preluat un rol „inventat” de Gelu Vișan: cel de bufon.

 

În vremea guvernărilor PDL, în plină criză economică, era un parlamentar portocaliu care mergea peste tot, chiar și la Antena 3, post boicotat de partidul de guvernământde atunci. Acesta era Gelu Vișan, iar rolul său era unul simplu: acela de a face scandal, de a schimba subiectele, de a susține până în pânzele albe măsurile guvernului Boc, indiferent că e vorba de majorarea TVA sau tăierea salariilor. Obiectivul lui Vișan era acela de a da peste cap emisiunea, astfel încât ceilalți invitați să nu-și poată transmită mesajele, iar telespectatorii, iritați de țipete și injurii, să schimbe postul. Acum, Vișan ocupă în continuare acest post, dar pentru o altă echipă, PMP.

 

CITEȘTE ȘI: Ce va face Elena Udrea dacă va ajunge preşedintele României. Iată ce a declarat

 

După unirea PDL cu PNL, rolul de bufon al ACL, formațiunea astfel creată, se pare că i-a revenit deputatului PNL Mihăiță Calimente. Acesta a preluat și vocabularul colegilor din PDL, acuzând-o pe Andreea Crețulescu că îl „șmecherește”. De altfel, această acuzație a fost ultima picătură din pahar, cea care a făcut-o pe moderatoare să ia atitudine și să îl înlăture pe liberal din emisiunea sa, din „casa sa”, așa cum s-a exprimat.

 

Necesitatea liberalilor pentru un astfel de personaj vine din lipsa de argumente. Peneliștilor le este greu să le explice românilor de ce au rupt USL pentru a intra în PPE și pentru ca apoi să se alieze cu cei împotriva cărora luptau în 2012. Le este greu să explice de ce legi și măsuri pentru care au votat sau pe care le-au propus în urmă cu câteva luni, acum nu mai sunt bune. Răspunsurile la aceste întrebări incomode trebuie evitate, iar atunci intră Calimente în joc, cel al cărui singur obiectiv este să facă scandal.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ