Liberalii se reunesc în şedinţă. Ce decizii urmează să ia conducerea PNL

| 03 aug, 11:45

Liberalii se reunesc, luni, în şedinţa conducerii partidului, pe agenda zilei figurând listele de candidaturi pentru alegerile de anul viitor, precum şi stabilirea consultărilor cu celelalte partide politice pe o serie de teme, printre care şi Codul Fiscal.

PNL se pregăteşte pentru alegerile parlamentare şi locale din 2016. Liberalii vor analiza luni în cadrul Biroului Politic Naţional listele de candidaturi. După discuții, vor începe și sondajele în țară și în București pentru a vedea care dintre cei care și-au anunțat candidatura au șanse mai mari să ocupe un fotoliu de primar sau parlamentar.

În ceea ce priveşte consultările cu partidele pe diferite de teme de interes major, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat săptămâna trecută, că, în principiu, discuţiile cu PSD şi UDMR ar putea avea loc în jur de 15 august, iar PNL va stabili, în cadrul Biroului Politic Naţional, un calendar al consultărilor şi echipa care va participa la discuţii.

Copreşedintele PNL a declarat că se bucură că a primit deja un răspuns pozitiv din partea UDMR care şi-a manifestat disponibilitatea să vină să discute pe teme esenţiale pentru parcursul României.

Liberalii au propus partidelor politice şi instituţiilor abilitate să participe la consultări publice pe teme de interes major precum: macro-stabilitatea economică, în special, Codul Fiscal şi noua lege a salarizării în sectorul de stat, absorbţia de fonduri europene, dezvoltarea infrastructurii şi investiţiile publice, reforma administraţiei publice, aderarea la Spaţiul Schengen şi pregătirea Preşedinţiei Consiliului UE din anul 2019.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ