Liberalul Stroe nu ştie cu cine va vota la Prezidenţiale. Antonescu: E cetăţeanul turmentat

| 04 apr, 2014

Liberalul Radu Stroe, fost ministru de Interne in Guvernul Ponta2, a declarat, joi, ca nu stie cu cine va vota la alegerile prezidentiale, apreciind, totodata, ca ruperea USL a fost o grava greseala.


"Nu am venit aici sa-l atac pe liderul de partid. Eu cred ca in momentul in care s-a produs fractura, a carei motivatii inca nu o gasesc, este o grava greseala (...) Eu va spun ca nu exista un motiv principal pentru ruperea USL", a declarat Stroe intr-o emisiune la Antena 3, adaugand ca isi mentine opinia din timpul cand era ministru, conform careia cel care va rupe USL va fi "un om mort, (...) in sensul ca va pierde in fata electoratului".

Intrebat cu cine va vota la prezidentialele din toamna, Radu Stroe a spus ca nu stie, cu toate ca a fost unul dintre cei care l-au ajutat mult pe Antonescu sa devina candidatul USL la presedintie.

"Nu stiu cu cine o sa votez. O sa vad candidatii si atunci ma voi decide", a mai spus Radu Stroe.

Intrebat vineri dimineata cum comenteaza afirmatiile colegului sau de partid,Crin Antonescua replicat spunand ca "peisajul electoral, si in Romania si in alte tari, cuprinde multi 'cetateni turmentati'", referire la cunoscutul personaj al lui Caragiale.

"In acest partid s-au facut si se fac declaratiile cele mai diverse. Asemenea atitudini nu comentez, ca mi se pare neimportant", a declarat liderul PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ