Liderii PSD se întâlnesc în şedinţă după cele mai recente stenograme apărute în media

| 21 oct, 2014

Membrii Biroului Permanent Naţional al PSD se reunesc în şedinţă marţi, de la ora 15,30, la sediul central al partidului.

Pe agenda discuţiilor s-ar putea afla, cel mai probabil, alături de apropiatele alegeri prezidenţiale, situaţia juridică a social-democraţilor Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova, care sunt urmăriţi penal de DNA, scrie Agerpres.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat marţi că deputatul PSD Viorel Hrebenciuc îşi depune demisia din Parlament, dar rămâne membru al partidului.

Citeşte şi: VIOREL HREBENCIUC, primele declaraţii după DEMISIE: Nu mă răzgândesc, revin în 2016


Ulterior, Hrebenciuc a precizat că va pleca doar din Parlament, nu şi din partid, iar în 2016 va reveni în Legislativ.

'Am decis să demisionez, vreau să-mi păstrez demnitatea aşa cum am făcut-o toată viaţa. Încă un lucru vă spun: nu mă răzgândesc. Din partid nu plec, aştept ca plenul să se reunească luni ca demisia să devină efectivă. Sunt la dispoziţia procurorilor şi acum, că nu am imunitate. (...) Nu am vorbit cu nimeni din partid, este propria mea decizie', a spus Hrebenciuc, la Palatul Parlamentului.

El a susţinut că nu a încălcat niciun fel de normă de partid prin discuţiile pe care le-a avut cu Dan Şova, acestea fiind 'discuţii pe care le faci la cafea'. Nu am făcut nici presiuni asupra lui Şova, a completat Hrebrenciuc.

Premierul Victor Ponta a declarat marţi că deputatul Viorel Hrebenciuc, prin demisia din Parlament, a făcut un gest prin care protejează PSD şi candidatul partidului în alegerile prezidenţiale de atacurile electorale.

El a susţinut că justiţia nu va fi niciodată blocată de către PSD sau de către Parlament.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ