Liderul PNL Alba: Dacă ATANASIU nu și-ar fi călcat pe mândrie, e greu de crezut că fuziunea cu PDL se făcea

| 12 mai, 12:52

Șeful PNL Alba, Florin Roman, face noi dezvăluiri din interiorul PNL. Acesta rpecizează că Teodor Atanasiu, aflat în prim-planul scandulului privind stenogramele din interiorul partidului, ”nu e primul ardelean atacat pe Dâmbovița” și că s-a ajuns în aceasta situație din cauza râcăi dintre ardeleni.

Totodată, Roman dezvăluie că Atanasiu și-a ”luat-o” de la Crin Antonescu pentru promovarea ideii de fuziune dintre PNL și PDL, afirmând totodată că ”dacă Atanasiu nu și-ar fi călcat pe mândri, e greu de crezut că fuziunea se făcea” și ”prietenii știu de ce.”

”Îl cunosc pe Teodor Atanasiu de 25 de ani! A fost cel mai longeviv președinte de organizație județeana pentru ca noi liberalii din Alba, am avut și avem încredere în el! Râca e mare pe ardelenii care ajung sus, nu e primul ardelean atacat pe Dambovița de șmecheri! Dar voturile ardelenilor sunt bune! A fost primul care a vorbit de unificarea PNL si PD-L și atunci, presa vremii ne este martor, cei care îl atacă azi îl atacau și atunci! Chiar de la noi, din PNL, aripa Brătianu.

Pentru asta și-a „luat-o” de la Crin și alde parlamentari liberali, care au venit în partid în ziua în care s-au depus listele. Unul este Iliesiu, azi la PSD, alții se zbat pe la Cluj.

Citeşte şi: RĂZBOI total în PNL. Ce lider liberal l-ar fi înjurat, la propriu, pe TEODOR ATANASIU

Dacă Atanasiu nu și-ar fi călcat pe mândrie, e greu de crezut că azi fuziunea se făcea! Prietenii știu de ce! Iar noi la ALBA, nu am fi una din cele mai tari organizații PNL din țară, dacă Atanasiu ar fi cel pe care îl zugrăvesc mușteriii ascunși pe Dâmbovița! Le mulțumesc colegilor din fostul PD-L care înțeleg că munca este mai importantă decât mizeria pe pe Dambovita!”, a precizat Florin Roman, vicepreședintele CJ Alba și lider al vechiului PNL din acest județ, scrie psnews.ro.


Întreg scandalul din PNL a apărut după apariția unor stenogarme în care liderii liberali nu s-au sfiit să recunoască că au făcut fuziunea cu democrat liberalii pentru alegeri, iar acum vor să îi elimine pe cei din PDL de la șefia filialelor, dar și să le ia funcțiile de conducere de la centru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ