Promoţii mincinoase în magazinele LIDL

| 18 mar, 2014

Un scandal urias a izbucnit ieri in magazinele Lidl din Iasi. Clientii care au vrut sa profite de reducerile oferite in supermarketurile din municipiu au avut parte de o surpriza neplacuta.

Acestia sperau sa gaseasca produsele prezentate in ofertele magazinelor cu preturi reduse. Cand au ajuns la rafturi, nu le-a venit sa creada ce scria pe acele produse. Au incercat sa ceara explicatii angajatilor din magazine, insa nu au primit niciun raspuns concret. Nemultumiti de situatie, o parte dintre ei s-au revoltat impotriva acestora. Imediat dupa izbucnirea scandalului, produsele au fost retrase din magazine.

Alte preturi la rafturi

Nu se asteptau niciodata sa li se intample acest lucru si regreta si acum ca au facut aceasta alegere. Clientii au plecat dezamagiti de ceea ce au vazut. Pentru a fi siguri ca vor gasi toate produsele prezentate in ofertele magazinului, clientii au mers la Lidl inca de la primele ore ale diminetii, pentru a-si umple cosurile cu cumparaturi.

Citeşte continuarea pe BZI.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ