Linia turistică 'Bucharest City Tour' îşi reia circulaţia la 1 mai

| 29 apr, 2013

Autobuzele double decker îşi vor relua circulaţia pe linia turistică Bucharest City Tour începând cu data de 1 mai, se arată într-un comunicat al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Potrivit comunicatului, linia va funcţiona între orele 10.00-22.00, pe un traseu cu o lungime de 15,4 kilometri, ce cuprinde 14 staţii şi poate fi parcurs în aproximativ 50 minute: Piaţa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piaţa Unirii, Universitate, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Şos. Kiseleff şi Piaţa Presei.

Tarifele de transport pentru această linie sunt: 25 lei/card pentru adulţi şi 10 lei/card, pentru copiii cu vârste între 7 şi 14 ani.

Copiii cu vârsta de până la 7 ani, însoţiţi de adulţi, beneficiază de transport gratuit. Cardul de călătorie este valabil 24 de ore de la prima validare şi se poate procura din autobuzele turistice

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ