Eliminarea totală a zahărului din alimentație poate fi FATALĂ

| 28 iul, 2014

Recent s-au făcut niște studii care arătau că zahărul este la fel de dăunător ca tutunul. În urmă cu doar câteva luni, o familie anunța că a renunțat complet la zahăr timp de un de zile și se simt din ce în ce mai bine. Ei bine, astăzi, experții vin cu un alt studiu care spune că lipsa în totalitate a zahărului din organism poate fi fatală.

Experții susțin că, practic, nu poți ține o dietă în care să nu consumi deloc zahăr deoarece cu siguranță mănânci din comerț anumite produse (de exemplu, biscuiți sau ciocolată) care conțin înlocuitori ai zahărului, chiar dacă pe ambalaj scrie "fără zahăr". Acești îndulcitori dăunează, de fapt, grav sănătății, scrie Daily Mail.

Citește și: STUDIU: Zahărul, la fel de periculos ca tutunul. Cât zahăr este într-un iaurt sau într-un baton Mars

Cercetătorii susțin că lactatele și fructele conțin zahăr și ar fi greu să renunți complet la ele ca să nu consumi zahăr. Cel mai indicat ar fi un consum de zahăr rar și moderat.

Citește și: Ce se întâmplă dacă renunţi timp de un an la zahăr

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ