Lista premierilor lui Iohannis. Dezvăluiri scandaloase despre Cătălin Predoiu

| 02 sep, 2014

În 2011, casa de avocatură a lui Cătălin Predoiu a avut o cifră de afaceri de 4,5 milioane euro, în creştere cu 35% faţă de anul precedent.

Deşi pretinde că este un om nou în politică, Klaus Iohannis demonstrează zi de zi că a depins obiceiurile cele mai rele din politica dâmboviţeană. Chiar dacă refuză cu obstinaţie să admită că va fi continuatorul lui Traian Băsescu, Klaus Iohannis ne arată încă de pe acum care este profilul său de prezidenţiabil.

Nu numai că primarul Sibiului îi calcă pe urme lui Traian Băsescu, dar se şi înconjoară de oameni dubioşi şi controversaţi care poartă responsabilitatea sărăcirii românilor între 2010-2012, când guvernarea portocalie a impus măsuri de austeritate populaţiei, în timp ce clientela de partid se înfrupta din banul public.

Citeşte şi: Cătălin Predoiu, specialist în candidaturi ratate, știe sigur că Monica Macovei nu va intra în turul II

Un astfel de personaj controversat este şi Cătălin Predoiu, fostul ministru al Justiţiei din perioada guvernării PDL. Adică nimeni altul decât propunerea de premier din partea ACL, cel cu care Klaus Iohannis va face tandem în campania pentru prezidenţiale. Fostul ministru al Justiţiei a fost avocat înainte a de a intra în politică. Împreună cu Ioana Racoţi a deschis primul său cabinet de avocatură, iar apoi, unindu-şi forţele cu socrul său, Călin Zamfirescu, a apărut casa de avocatură Zamfirescu-Racoţi-Predoiu. Odată cu numirea ca ministru de Justiţie, în 2008, Predoiu s-a retras din activitatea de avocat, iar numele său a rămas în denumirea casei de avocatură până în 2013.

Conform unor informaţii prezentate în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei” de la Antena 3, printre clienţii casei de avocatură amintite se numără giganţi ai industriei, precum OMV Petrom, Rompetrol sau ALRO. În 2011, casa de avocatură a lui Predoiu a avut o cifră de afaceri de 4,5 milioane euro, în creştere cu 35% faţă de anul precedent.

De menţionat că, în perioada în care Cătălin Predoiu ocupa funcţia de ministru al Justiţiei, casa sa de avocatură încasa 20.000 de euro lunar pentru a reprezenta combinatul ALRO Slatina. Însă relaţia contractuala cu ALRO nu i-a adus avantaje financiare decât casei de avocatură a ministrului Predoiu, în condiţiile în care combinatul din Slatina, altădată principal exportator al României, se află acum în mâna unor oligarhi ruşi.

Citeşte şi: CĂTĂLIN PREDOIU şi ELENA UDREA readuc aminte viziunea economică a regimului Băsescu

Cătălin Predoiu nu este străin nici de afacerile cu firmele lui Dinu Patriciu. Relaţiile de afaceri dintre Cătălin Predoiu şi acţionarii Rompetrol s-au întins în şase companii. În mai 1996, Predoiu devine administrator al companiei SG International SA. Fotul ministru al Justiţiei mai figurează şi în istoria recentă a companiei Print Invest SA, controlată, din 1997, de Sorin Marin, partenerul lui Dinu Patriciu şi de firma SASU Service Liechtenstein, firmă care controla aproape 50% din SG International.

Toate aceste dezvăluiri arată, de fapt, cât de găunos este anturajul lui Klaus Iohannis. Prezidenţiabilul ACL nu a fost capabil să îşi formeze o echipă de oameni noi cu care să vină în faţa românilor. Edilul sibian defilează cu aceiaşi oameni care s-au compromis în faţa românilor. Nume precum Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Mihai Răzvan Ungureanu şi alţii ca ei vin să promită marea cu sarea, deşi cât timp ei înşişi s-au aflat la guvernare nu au făcut decât să conducă ţara spre sărăcie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 sep, 2014
ovidiu serea
Vorbe
multe spuse aiurea. E foarte usor sa ataci o persoana in ziua de azi chiar si cu lucruri care nu sunt adevarate. din fericire se poate verifica cele spuse mai sus si cine are rabdare si se straduieste putin poate gasi toate informatiile necesare pentru a realiza ca totul este facut la comanda. Predoiu este unul dintre putinii oameni din politica mare care poate sa stea drept si cu onoare atunci cand vine vorba de orice fel de acuzatii.
03 sep, 2014
SerbanN B
Antena 3= Obiectiv
Evident ca acum dupa ce zvonurile conform carora se va face o rocada intre Iohannis si Predoiu...toata armata PSD-ului trebuie mobilizata si astfel denigrata imaginea imaculata a viitorului adversar direct al lui Victor Ponta, anume Catalin Predoiu. Nu faceti nimic altceva decat sa spalati creierul oamenilor prin prezentarea unor informatii care nu au niciun fel de acoperire si astfel sa distragem atentia oamenilor de la penalii PSD-ului in frunte cu Ponta, Sova si Dragnea.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ