Litoralul a fost luat cu ASALT! ZECI de mii de turişti îţi petrec weekend-ul la mare

| 13 iun, 15:15

Zeci de mii de turiști îşi petrec weekendul pe litoral. După ce meteorologii au anunțat caniculă în toată țara, oamenii şi-au făcut planuri cum să scape de arșiţa din marile oraşe. La mare, însă, vremea se anunță a fi numai bună pentru un bronz perfect.

În Mamaia, domnișoarele au ajuns pe plaja de la primele ore ale dimineții. Așa că pentru primul bronz la ultra-violete, fetele au renunțat la haine, dar și la inhibiții.

Marea a fost o provocare pentru turistii mai curajoși. Cele 22 de grade din apă nu i-au ținut departe de valuri pe cei care au vrut să se răcorească. Domnii au optat pentru activități ceva mai sportive. În timp ce tinerele nu au ratat momentul fotografiilor direct din valuri.

Citeste si: ALERTĂ pe litoral! Stațiunile în care trebuie să fiți ATENŢI

Primul weekend de vară autentică a adus pe litoral zeci de mii de turiști. Pentru unii, bugetul pare ca nu are limite.

”Cheltuiem toți banii cu care am venit. Nu ne întoarcem cu nimic”, spune o tânără.

Administratorii plajelor par să țină cont și ei de acest lucru. Unii au păstrat prețurile de anul trecut, alții dimpotrivă, au considerat ca românii nu vor face rabat de la nimic, când e voba de distracție, așa că și-au propus să aibă încasări cât mai consistente.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ