Liviu Dragnea a anunţat data congresului PSD. Decizia privind şefia partidului

| 24 noi, 2014

După ce au pierdut alegerile prezidențiale, iar partidul este în pragul imploziei, liderii PSD au decis să grăbească organizarea unui congres și relegitimarea lui Victor Ponta în poziția de lider al PSD. Sau cel cel puțin asta își dorește Liviu Dragnea.

Omul doi din PSD a precizat tranșant, duminică seară, că nu va mai candida pentru șefia partidului și că îl va susține pe Victor Ponta în vederea relegitimării în fruntea social democraților.

Conform unor surse dcnews.ro, Congresul PSD va avea loc pe 20 decembrie 2014.

De altfel, informația a fost parțial confirmată de Liviu Dragnea, duminică seară, la Antena 3.

Președintele executiv al PSD a spus că este nevoie de organizarea unui Congres PSD, mai degrabă la finele lui 2014, care va duce la o reconstrucţie doctrinară, organizaţională şi de comunicare a partidului.

“Congresul PSD va avea loc fie la începutul anului 2015, fie la finalul lui 2014, dar eu sper că va fi în acest an. S-a discutat că va fi în februarie, dar eu susțin că acest congres trebuie să aibă loc la finalul lui 2014. 1 ianuarie ar fi bine să ne găsească cu bugetul aprobat pentru că este un lucru important. În al doilea rând, la începutul 2015 trebuie să fie cu toate procedurile îndeplinite pentru a începe o reconstrucție serioasă a partidului atât doctrinară, cât și organizațională, dar și din punct de vedere al comunicării”, a zis Liviu Dragnea.

“Este nepermis pentru un partid în 2014 să nu aibă o comunicare constantă foarte bine organizată cu tinerii şi reţelele sociale”, a mai spus Liviu Dragnea la Antena 3, cu privire la eșecul de la prezidențiale.

Adrian Năstase face LUMINĂ în scandalul votului din Diaspora

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ