Liviu Dragnea a rămas cu onoarea nepătată la Turnu Măgurele

| 25 iul, 14:23

Consiliului local Turnu Măgurele a respins, miercuri, propunerea mai multor consilieri ai opoziției ca lui Liviu Dragnea să-i fie retras titlul de cetățean de onoare al orașului.

Cu două abțineri și 9 voturi pentru menținerea titlului, fostul lider PSD Liviu Dragnea și-a păstrat statulul onorific în orașul de unde a început ascensiunea lui politică și economică, un oraș ajuns, între timp, ruină.

Potrivit consilierului local PNL, Claudiu Crăcea, care a fost și unul dintre inițiatorii proiectului de hotărâre, ședința a fost una extrem de jenantă pentru administrația locală turneană, mai ales că un consilier PSD l-ar fi comparat pe Dragnea cu tărănistul Ion Mihalache, arestat de comuniști cu ocazia diversiunii cunoscute sub denumirea de Înscenarea de la Tămădău, scrie Liber în Teleorman.

Tag-uri: dragnea, psd, Teleorman
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ