LIVIU DRAGNEA anunţă excluderi din partid: "Cei care vorbesc pe la colţuri vor fi excluşi din PSD"

| 24 sep, 13:56

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a anuntat joi ca cei care 'vorbesc pe la colturi' vor fi exclusi din PSD automat pentru ca partidul nu va mai suporta o astfel de atitudine.

"Cei care vor promova un stil netransparent si intriga in partid vor fi exclusi in mod automat. Nu ii voi exclude eu, ci organizatia de acolo pentru ca nu vor mai suporta asa ceva", a spus Liviu Dragnea.

Acesta s-a aratat deranjat de nemultumirile din PSD exprimate 'pe surse', in privinta faptului ca metoda de desemnare a candidaturilor la presedintia PSD il avantajeaza si nu da sanse altor candidati.

Citeste si: Valeriu Zgonea: Îl susțin pe Dragnea. Este omul cu cea mai multă experiență în acest moment în partid

"Ma faceti sa ies si eu pe Facebook sa fac o declaratie foarte interesanta. Daca exista colegi de-ai mei care vorbesc prin culise sau prin bai sau la perdeluta le aduc aminte un lucru foarte important. In acea sedinta CEX am fost trei oameni care ne-am opus acestui sistem - regulamentul nu l-am redactat eu. Eu, Victor Ponta si Mitica Buzatu de la Vaslui am votat impotriva conditiei ca un candidat sa aiba nevoie de sustinerea vreunei organizatii", a spus Dragnea.

Dragnea a amintit ca el chiar a votat impotriva acestei metode de desemnare a candidatilor: "Daca tot am spus ca suntem sinceri, pana la o limita, va spun ca am vorbit cu niste presedinti de organizatii sa dea niste sustineri pentru niste candidati si s-au suparat foarte tare pe mine" a mai spus Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 sep, 14:21
liviuioan
PUTEREA
--de deasupra puterii , sau cum sa inveti ca nu exista; STRATEGII PERFECTE . Daca , te faci ca nu intelegi ; JOCUL si vrei sa fii scarpinat intre cornite cu riscul sa faci mai mult rau decat bine # Mai bine sa stea in banca lui ( ei ) # PSD-- TREBUIE SA FIE PRIMUL PARTID , care sa introduca--GENERATIA - celor care in 89 , aveau 18 ani , in prima linie iar persoanele in varsta pot trai a doua tinerete --SUSTINANDU-I .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ