Liviu Dragnea, CRITICAT DUR: A luat-o pe urmele lui Crin Antonescu. Ne amendează pe toți

| 27 sep, 15:27

Deputatul Bogdan Diaconu, fondator al Partidului România Unită, îl critică pe președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, pentru un proiect legislativ.

"Dragnea ne amendează pe toți pentru defăimare. Dragnea a luat-o pe urmele lui Crin Antonescu. Dorind să ajungă președinte, Antonescu a promovat un proiect legislativ împotriva valorilor românești care a devenit apoi aberația poreclită lege anti-legionară. Antonescu nici nu a mai candidat la președinție, dar legea își produce efectele. Dragnea, visând la șefia PSD, a depus un proiect de lege care amendează "defăimarea socială" atât individuală, cât și de grup, cu sume între 1000 și 30.000 lei dacă vizează o persoană fizică și cu sume de la 2000 la 60.000 lei dacă vizează un grup social", a scris Bogdan Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Liderul naționalist ironizează propunerea lui Liviu Dragnea: "Adică nu o să-i mai putem spune manelistului manelist, că-l defăimăm, ci o să-i spunem "artist". Nici cerșetorului nu o să-i mai spunem cerșetor, că îl jignim, o să-i spunem muncitor cu mâna întinsă. Cred că nici infractorii nu o să ne mai permită să-i numim așa, și sunt o categorie socială vastă, ci o să le spunem oameni care au greșit și ei un pic, dar nu cu rea intenție. Atenție, nici de parlamentari sau politicieni nu o să mai putem spune că își trădează țara sau își bat joc de ea, că îi defăimăm! O să spunem doar că au vrut, dar nu au putut sau că erau ocupați. Rușine, Dragnea, dacă așa vrei tu să intri în politica mare!".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ