Liviu Dragnea: Până la 1 decembrie vom stabili candidaţii la alegerile locale UPDATE

| 12 sep, 13:57

Liviu Dragnea, preşedintele interimar PSD, susţine întărirea legăturilor PSD cu UNPR, pe baza bunei colaborări pe care au avut-o în cadrul Alianţei de Centru Stânga. El ia în considerare organizarea unui Congres extraordinar al PSD pentru a decide asupra conducerii partidului.

UPDATE Organizațiile județene ale PSD trebuie să-și stabilească viitorii candidați la alegerile locale de anul viitor până la 1 decembrie, a declarat sâmbătă, la Hunedoara, președintele interimar al formațiunii, Liviu Dragnea.

"Am stabilit ca 1 decembrie să fie data limită până la care toate organizațiile județene și locale să-și definească propunerile pentru candidați și nu va fi un proces caracterizat de formalism. Vrem ca fiecare candidat, în special candidații pentru funcțiile de primar (...), să fie oameni cu care să putem merge în fața comunităților și să le spunem cu curaj și cu încredere că sunt oameni buni gospodari. În primul rând trebuie să credem noi asta iar ca să credem noi asta trebuie să analizăm foarte bine", a afirmat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

 

Liviu Dragnea, preşedintele interimar al PSD, a declarat sâmbătă că Alianţa de Centru Stânga (ACS), dintre PSD şi UNPR, formată în iulie 2012 pentru alegerile parlamentare, ar trebui revitalizată, în condiţiile în care România are nevoie de o stângă puternică.

"În opinia mea, în privinţa alianţelor, ACS (PSD şi UNPR) ar trebui să fie revitalizată şi luată serios în considerare.  UNPR s-a dovedit că este un partener de încredere, Gabriel Oprea a dovedit că este un om de cuvânt, iar în România este nevoie de o stângă puternică", a afirmat Dragnea.

El a mai spus că doreşte ca social-democraţii locali să găsească "un candidat care să fie mai bun decât Nicolae Robu pentru a câştiga Primăria Timişoara".

Liviu Dragnea a participat, sâmbătă, la Timişoara, la Consiliul Judeţean al PSD Timiş, la care au fost prezenţi primarii din judeţ ai partidului şi unde s-au discutat chestiuni legate de viitoarea strategie a campaniei electorale din 2016.

De asemenea, Dragnea a afirmat că este de acord cu propunerea lui Sorin Grindeanu, preşedinte al PSD Timiş, de a se organiza un Congres extraordinar al PSD în jurul datei de 15 octombrie, astfel încât partidul să intre în anul electoral 2016 întărit şi cu o conducere stabilă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 sep, 20:48
Dan
Puscariabil sef
un puscariabil sef!? Pai cine mai are si bruma aia de incredere in astfel de partid comunist?
12 sep, 18:35
mihail30
Oportunitate revolutionara pentru toti! Nu stiu daca ai vazut pana acum aceasta oferta, dar te asigur ca e cea mai serioasa la ora actuala! Suntem acum un fenomen in Romania, pentru ca oamenii s-au convins de eficienta acestui sistem, oameni care deja au incasat bani si i-au si cheltuit! Acum poti si tu sa incepi! Te astept sa imi ceri detalii la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ