Liviu Dragnea: De la viitorul președinte executiv am așteptările pe care le-a avut Victor Ponta de la mine

| 18 oct, 11:13

Liviu Dragnea afirmă că și-ar dori ca vicepreședinții partidului să nu fie aleși "de bilețele" și că așteaptă de la viitorul președinte executiv ceea ce fostul președinte al PSD, premierul Victor Ponta, a așteptat de la el, relatează Agerpres.

"(Candidaților la funcțiile din Biroul permanent — n.r.) le doresc să nu iasă vicepreședinți aleși de bilețele. Nu aș vrea să mai văd bilețele prin sală. Le-am tot transmis asta și sper să înțeleagă că aceste funcții îi vor face să aibă șansa să muncească mai mult decât alți colegi și trebuie să fie pregătiți de muncă, începând de mâine (luni — n.r.), de la ora 11,00. De la președintele executiv am multe așteptări, dar ca să spun foarte simplu și foarte ușor de înțeles: am de la el așteptările pe care le-a avut Victor Ponta de la mine. Ce am făcut eu pentru Victor Ponta aș vrea să facă președintele executiv pentru mine și pentru partid", a spus Dragnea, duminică, înainte de Congresul Extraordinar al PSD.

Citeşte şi: Zi marcantă pentru PSD. Social-democraţii îşi aleg noua conducere. Dragnea: "Sper să nu mai văd bileţele prin sală"

Potrivit acestuia, viitorul președinte executiv al partidului va trebui "să muncească, să fie loial, să ajute fiecare membru de partid și partidul în ansamblu" și, totodată, să urmărească aceleași trei obiective — "țara, bunăstarea fiecărui român și modernizarea partidului".

Liviu Dragnea a ținut să precizeze că ziua Congresului Extraordinar al PSD, în care urmează să fie validat ca președinte al partidului iar social-democrații își vor alege un nou Birou permanent, reprezintă "un moment al unui nou început".

"Am multe mesaje care s-ar putea să doară pe unii, s-ar putea să-i bucure pe foarte mulți. De asta am și emoții, dar și speranțe pentru ziua de azi", a adăugat Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ