Liviu Dragnea despre anunțul lui Cioloș privind salariul minim

| 14 dec, 19:11

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că anunțul premierului Dacian Cioloș, potrivit căruia Executivul trebuie să ia o decizie privind salariul minim până la finele acestui an, reprezintă informația pe care social-democrații o așteptau ca răspuns la "ultimatumul" dat pe acest subiect.

"Răspunsul premierului Dacian Cioloș este răspunsul pe care eu îl așteptam. Și anume informația importantă pe care o așteptam și eu și restul celor interesați că, până la finalul acestui an, Guvernul va adopta o hotărâre în legătură cu salariul minim. Asta este informația importantă", a afirmat liderul social-democraților, la Parlament.

Despre faptul că nu se știe încă dacă salariul minim va fi majorat, Dragnea a spus: "Eu cred că nu se întâlnesc în ultima ședință de Guvern să adopte salariul minim ca să nu îl majoreze".

"Este un Guvern, nu vreau să înțeleagă cineva că vrem să se majoreze salariul minim pentru că este o pretenție electorală sau politică a PSD. Am înțeles că fac analize, am înțeles că vor avea discuții și în comisia tripartită și în ultima ședință de Guvern vor adopta acea hotărâre", a completat președintele PSD.

Premierul Dacian Cioloș a declarat luni, la Parlament, că Executivul trebuie să ia o decizie până la sfârșitul acestui an în ceea ce privește situația salariului minim, indiferent că este vorba de menținerea acestuia la nivelul actual sau de modificarea lui. "Eu sunt conștient de nevoia de a echilibra lucrurile între sectorul bugetar și sectorul privat, dar, pe de altă parte, e important să facem lucrurile acestea în mod rezonabil și având în vedere impactul pe care astfel de decizii pot să îl aibă", a arătat Cioloș, întrebat de ultimatumul pe care PSD l-a dat Guvernului privind nivelul minim al salariului în 2016.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ