Liviu Dragnea, despre modificarea Codului penal: ”Credeți că mă lasă ăștia să scap?”

| 03 iul, 14:56

Liviu Dragnea a evitat să răspundă întrebărilor pe tema modificărilor aduse Codului penal, care l-ar putea ajuta să scape de dosarul în care a fost condamnat. Șeful PSD a preferat o întrebare retorică: ”Credeți că mă lasă ăștia să scap?”.

Liviu Dragnea a refuzat să răspundă întrebărilor privind modificările Codului penal, operate de Comisia Iordache luni. ”Vorbim de un an și ceva, concluzia mea e una, indiferent ce am spus eu sau colegii, toți au rămas la aceeași părere”, a spus Dragnea.

Șeful PSD a explicat că nimeni nu dorește să vorbească despre ”abuzuri” și despre deciziile instanțelor care ignoră articole neconstituționale de lege.

”Nu am văzut nicio reacție din partea voastra în legătură cu abuzuri, cu decizii neconstituționale, deci nu mai vreau să vorbesc despre asta”, a spus el.

Cu privire la propriul său dosar, Dragnea a preferat o întrebare retorică: ”Credeți că mă lasă ăștia să scap?”.

Redefinirea abuzului în serviciu, măsură favorabilă penalilor! Nu doar liderul PSD, Liviu Dragnea, ar putea scăpa de unul dintre dosarele în care este vizat de procurorii DNA, ci o lungă serie de parlamentari acuzați de abuz în serviciu ar fi salvați de modificările aprobate de Comisia Iordache. Spre exemplu, Sevil Shhaideh, fostul ministru al Dezvoltării, și Mihnea Costoiu, fost secretar de stat în Ministerul Educaţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ