Liviu Dragnea: Duminică voi anunţa candidatura mea la şefia PSD

| 23 sep, 12:28

Liviu Dragnea şi-a anunţat decizia de a candida pentru şefia PSD la congresul din octombrie. El spune că va face anunţul oficial duminică, în fieful său de la Teleorman.

Liviu Dragnea a afirmat că nu se pune problema candidaturii sale, ci doar data la care va face anunţul.

"Vreau sa va spun ca optiunea mea pentru a candida e mai serioasa. Nu se mai pune problema daca, ci cand. Asa cum e moral, duminica la conferinta judeteana de la Teleorman voi face anuntul. Cred ca acolo trebuie sa fac anuntul", a declarat miercuri Liviu Dragnea.

El nu se simte ameninţat de competitori, în condiţiile în care ieri a apărut candidatura-surpriză a lui Robert Negoiţă.

"Nu m-a deranjat (candidatura lui Robert Negoiţă - n.r.). Oricine e liber sa candideze", a precizat Dragnea.

Preşedintele interimar al PSD nu vede vreun pericol pentru Robert Negoiţă, apropo de declaraţia lui Victor Ponta că oricine se poate trezi cu un dosar penal.

"Nu cred ca lui Robert i se poate intampla sa fie trimis in judecata pt referendum. Ceea ce mi se intampla mie, nu i se poate intampla lui Robert si nici nu ii doresc", a spus Dragnea.

Citeşte şi: Robert Negoiță va candida la șefia PSD. Cine mai vrea să conducă cel mai mare partid din România

Cu doar două zile înainte, luni, Liviu Dragnea evita un răspuns tranşant în privinţa candidaturii sale la şefia PSD.

"Nu pot să vă spun acum (n.r.—dacă va candida sau nu). În următoarele zile o să îmi finalizez un posibil proiect politic pentru PSD și obiectivele pe care cred eu că trebuie să le atingă acest partid și, dacă o să ajung la concluzia că eu pot să contribui la atingerea acestor obiective, atunci eu, cu inima ușoară, voi anunța candidatura. E o chestiune de zile", a spus Dragnea, la finalul ședinței CExN al PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ