LIVIU DRAGNEA îl susţine pe VICTOR PONTA pentru un post în PSD

| 09 sep, 13:54

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri că îl va susține pe Victor Ponta pentru o funcție de conducere în partid la congresul PSD din toamnă, însă nu a discutat cu acesta despre acest subiect.

"Victor Ponta are susținerea mea și a partidului în continuare, ca prim-ministru. (...) Important este să-și dorească el. Important e ca Victor Ponta să fie susținut de mine și de partid și, dacă va dori să fie într-un post de conducere în PSD, va avea toată susținerea mea, cum a avut-o tot timpul, fără ezitare", a declarat Dragnea într-un interviu la Europa FM.

Liderul PSD a precizat că nu a vorbit despre acest lucru cu Victor Ponta și nu știe care îi sunt intențiile, dar că acesta este preocupat de guvernare.

Premierul Victor Ponta a afirmat, pe 10 august, că el nu va mai candida la viitorul congres al PSD și că îl susține pe Liviu Dragnea ca președinte al partidului.

Citeste si: Victor Ponta, despre măsurile care pot fi aplicate mai repede: Vreau să mergem pe partea de sprijin social

În altă ordine de idei, Dragnea a spus că sistemul votului prin corespondență, care ar urma să fie adoptat în această toamnă pentru românii din diaspora, ar putea fi introdus și în România, dacă se va putea asigura securitatea acestuia.

"Noi trebuie să vedem la acest proiect de lege care este siguranța pe care o poate asigura acest sistem. Trebuie să avem garanția că aceste milioane de români care se vor înregistra, că acele plicuri nu sunt cumpărate de alții. Să știți că sunt țări care au adoptat acest sistem și au renunțat la el", a precizat Liviu Dragnea.

Președintele Comisiei de Cod electoral, Mihai Voicu, atrăgea atenția, pe 7 septembrie, asupra ''pericolului complicării excesive'' de către PSD a dezbaterii asupra proiectului de lege privind votul prin corespondență, susținând că, în opinia liberalilor, ''este nevoie de un proces simplu, concret și rapid, care să conducă la adoptarea cu celeritate a propunerii legislative''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 sep, 14:20
Hertanu Prahoveanu
pe surse:Dragnea il sustine pe Ponta pentru postul de portar la sediul central la partidului..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ