Liviu Dragnea: Imunitatea parlamentară nu trebuie să mai existe în România

| 21 oct, 09:51

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că social-democrații nu vor face excepții în cazul solicitărilor DNA pentru ridicarea imunității, adăugând că, dacă se va afla în această situație iar Parlamentul nu va vota favorabil el își va da demisia din funcția de deputat.

Liderul PSD  a subliniat că le-a cerut social-democraților ''un comportament fără ezitare în problemele importante''.

"Nu cred că putem vota altfel. Am spus destul de limpede (...) un comportament fără ezitare în problemele importante. Ori ne hotărâm, și se pare că am început să ne hotărâm, să fim consecvenți cu ceea ce spunem și să facem lucrurile pe care le spunem și să credem în ceea ce facem, ori o să revenim la stilul vechi de a face politică în care astăzi spui ceva, mâine spui altceva. (...) Nu mai putem face compromisuri", a afirmat Dragnea, la o emisiune la Realitatea TV, întrebat cum va vota PSD dacă DNA va face o cerere pentru ridicarea imunității premierului Victor Ponta, conform Agerpres.

Citește și:  Liviu Dragnea: Simt nevoia să se împrospăteze Guvernul

El a susținut că imunitatea parlamentară nu trebuie să mai existe în România.

"Nu avem de gând să facem excepție pentru nimeni. De ce am nevoie de imunitate? Suntem câteva sute de oameni care avem imunitate față de restul milioanelor de români care nu au niciun fel de imunitate sau protecție în fața justiției. (...) Dacă Doamne ferește se va cere vreodată ridicarea imunității pentru mine, o să o cer eu colegilor. Dacă nu vor să o facă îmi dau demisia din Parlament. Eu cred foarte mult că imunitatea parlamentară nu trebuie să mai existe în România. Nici măcar a președintelui", a adăugat Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ