Liviu Dragnea: În cel mult două săptămâni se va depune proiectul privind statutul Casei Regale

| 28 apr, 09:33

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a anunţat joi că, în cel mult două săptămâni, va fi depus la Parlament proiectul de lege privind statutul Casei Regale.


"Am discutat cu alteţele lor regale şi am constatat cu amărăciune că, după întâlnirea pe care am avut-o şi eu şi domnul Tăriceanu separat anul trecut, când stabilisem să iniţiem o lege în Parlament, la propunerea dumnealor, atunci Guvernul Cioloş s-a grăbit şi a spus că vor dânşii să iniţieze acel proiect de lege. Am zis să nu ne certăm pe aşa ceva, am zis că aşteptăm să vină proiectul în Parlament, nici până în ziua de azi proiectul nu a plecat de la Guvern, s-a împiedicat în nişte avize. Împreună cu domnul Tăriceanu le-am propus alteţelor lor şi au fost de acord să iniţiem noi proiectul de lege în Parlament pentru a putea totuşi finaliza ceea ce am promis", a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului. 

El a adăugat că acest proiect ar putea fi depus la Parlament chiar săptămână viitoare sau cel mai târziu peste două săptămâni. 

Dragnea a menţionat că proiectul va avea aceleaşi prevederi care au fost anunţate iniţial, când s-a vorbit despre el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ