LIVIU DRAGNEA, întâlnire de taină într-un restaurant de lux din Capitală FOTO

| 20 iul, 09:04

În PSD se dă o luptă intensă pentru preşedinţia interimară şi soarta partidului în următoarele luni. Rovana Plumb, susţinută de Victor Ponta, este concurată de Liviu Dragnea. Acesta din urmă nu stă degeaba, ci a început negocierile inclusiv cu oamenii lui Ponta, potrivit stiripesurse.ro.

Fostul preşedintele executiv al PSD s-a întâlnit la o terasă a unui local de lux cu primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, vicepreşedinte PSD. Cei doi au ajuns la local cu un Mercedes C200 nou, vişiniu, însoţiţi de maşina SPP (Dragnea are dreptul la protecţie timp de câteva luni după ce a părăsit funcţia de ministru).

Dragnea şi Negoiţă au stat de vorbă zeci de minute, părând că au căzut de acord asupra unui subiect important. Interesant este faptul că Robert Negoiţă este un apropiat al lui Victor Ponta, iar o susţinere a lui Liviu Dragnea în dauna Rovanei Plumb ar fi o surpriză.

Nu trebuie să uităm însă nici relaţia tensionată pe care Negoiţă o are cu Sebastian Ghiţă, un alt prieten al premierului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ