Liviu Dragnea: Nu am de gând nici să mă evapor, nici să fug din PSD

| 27 mai, 20:00

Liviu Dragnea a declarat miercuri, după ședința Comitetului Executiv Național al PSD că nu pleacă din partid, ci rămâne în continuare la dispoziția PSD cu toată experiența sa.

”Am spus mai demult că demisia din funcția de președinte executiv este, în primul rând, un act de demnitate. Îmi asum declarația cu o mică formă de protest pentru că consider că decizia este nedreaptă. Nu am de gând nici să mă evapor, nici să fug din partid. Rămân îm continuare la dispoziția partidului, cu toată priceperea mea și cu toată expertiza mea, și cu toată autoritatea mea, lucru recunoscut și susținut de toți colegii”, a declarat Liviu Dragnea. 

De asemenea, social-democratul a precizat că de acum înainte va coordona programul PSD pentru perioada 2016-2020 și că îl va sprijini pe Victor Ponta în acțiunile guvenamentale și în negocierile cu partenerii de coaliție. 

”În CExN s-a hotărât că este nevoie de cineva care să facă această muncă, de a coordona realizarea ofertei politice a PSD pentru perioada 2016-2020. Îl voi sprijini pe primul ministru, domnul Victor Ponta în acțiunea guvernamentală, ca relaționare între partid și membrii PSD din Guvern. De asemenea, voi fi partener cu Victor Ponta în toate relațiile cu partenerii politici, respectiv la negocierile politice care au loc în coaliție”, a mai spus Dragnea.

 

Citeşte şi: Dragnea despre demisie: Povestea s-a transformat într-o telenovelă care trebuie să se încheie azi

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ