Liviu Dragnea: Nu este exclus un mare miting al PSD

| 23 feb, 09:05

Invitat la un post de televiziune, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ţinut să precizeze că "nu este exclus un miting mare al PSD", menţionând totodată că lumea nu trebuie să desconsidere "capacitatea" social-democraţilor "în stradă". Declaraţia liderului PSD vine după ce a susţinut în repetate rânduri că nu a permis organizarea în Bucureşti a unui miting de susţinere pentru Guvernul Grindeanu şi că îşi asumă acest lucru, scrie B1.ro

"În ceea ce priveşte mitingul mare, aici îmi asum eu şi nu regret că nu am lăsat un miting mare să vină în Bucureşti, pentru nu a se escalada un confilict superficial (...) În schimb, mitingurile judeţene care au început nu vor fi oprite de către mine. În acelaşi timp, am spus că nu e exclus un miting mare al PSD. Nu neapărat împotriva cuiva, care să susţină începerea unei discuţii serioase asupra unor chestiuni profunde din România (...) despre rolul preşedintelui, despre separaţia puterilor în stat, ce stat vrem să avem peste zece ani de zile", a declarat Liviu Dragnea, miercuri seară, la un post de televiziune.

Referitor la campania de strângere de semnături, demarată de PSD, de susţinere a Guvernului condus de premierul Sorin Grindeanu, Dragnea a spus că cele 1,4 milioane de semnături strânse reprezintă "urişa masă tăcută a PSD, deocamdată".

"Nu cer să se facă un miting mare, dar vreau să înţeleagă toată lumea că nu trebuie să ne desconsidere capacitatea noastră în stradă", a ţinut să sublinieze Dragnea.

Liderul social-democraţilor declara, miercuri, după terminarea şedinţei CExN, că în filialele PSD s-au strâns peste 1,4 milioane de semnături pentru susţinerea Guvernului şi că acţiunea va continua.

Tag-uri: liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ