Liviu Dragnea: Nu m-am gândit la funcția de premier

| 30 sep, 21:43

Președintele interimar al PSD și singurul candidat pentru conducerea partidului, Liviu Dragnea, a subliniat la un post de televiziune că nu a luat în considerare funcția de premier.

"Obiectivul meu pentru anul 2016 reprezintă pregătirea partidului pentru cele două scrutinuri importante: alegerile locale şi alegerile parlamentare", a spus Dragnea la Antena 3.

"Un al obiectiv important îl reprezintă pregătirea unei noi generaţii de lideri în partid. Al treilea obiectiv: programul de gestiune al carierei, pentru a avea nu numai o evidenţă cantitativă ci şi una calitativă".

Citește și:  Liviu Dragnea este singurul candidat la șefia PSD. Daniel Savu şi Şerban Nicolae au fost scoși din cursă


Totodată, Liviu Dragnea a mai declarat că un alt obiectiv pentru anul următor îl reprezintă "respectarea regulilor în partid şi punerea în rânduială a multor lucruri. Întrebat dacă şi-ar dori să devină prim-ministru, Dragnea a spus că nu ştie dacă este sau nu interesat. "Nu ştiu... Să ajungem acolo", a răspuns el.

Din păcate am rămas singurul candidat. Mi-aș fi dorit o competiție și pentru că niciodată nu a candidat singur pentru vreo funcție.

Întrebat dacă după alegerile interne din 11 octombrie va propune o echipă de conducere cu care să lucreze, Dragnea a răspuns că nu. "După 11 octombrie voi face câteva propuneri. Nu o listă închisă sau o echipă închisă, ci câteva principii care aș vrea să fie avute în vedere de către delegații de la Congres, dar numai ca și sugestii. Nu mi se pare corect să pui o echipă, nimeni să nu mai aibă dreptul să aibă alt punct de vedere", a menționat Dragnea.

Tag-uri: liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ