Liviu Dragnea, prima reacție la acuzațiile lui Klaus Iohannis: ”După ce se întoarce, răspund!”

| 17 mai, 18:02

Liviu Dragnea așteaptă ca președintele Klaus Iohannis să revină în țară, pentru a-i răspunde acuzațiilor pe care șeful statului le-a lansat.

”După ce se întoarce, vă garantez că o să răspund, și o să răspund aplicat la toate afirmațiile. Nu vreau să comentez asta azi.  Știu exact ce a spus și vă garatez că nu o să rămâneți nemulțumiți în ce privește răspunsurile mele. Când se va întoarce, o să auziți răspunsurile mele”, a spus Liviu Dragnea, la Buzău.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un avertisment ferm către Guvern: dacă lucrurile merg prost, nu va sta până când vom da cu oiştea în gard.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, că, în situaţia în care observă că "lucrurile merg prost" în România, este obligaţia sa să atragă atenţia, precizând că nu poate să asiste până când se dă "cu oiştea în gard".

"A veghea nu este o stare pasivă. Nu stau să asist până dăm cu oiştea în gard. Dacă văd că lucrurile merg prost, cred că este obligaţia mea să atrag atenţia", a declarat Klaus Iohannis, la Sofia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ