Liviu Dragnea primeşte încă o veste proastă, o apropiată a fost condamnată

| 10 iun, 19:24

Liviu Dragnea mai primeşte o veste proastă, la două săptămâni după ce a ajuns în spatele gratiilor. Fosta şefă a Direcţiei Copilului Teleorman, una dintre complicele lui Dragnea din Dosarul Bombonica, a fost condamnată, luni, cu suspendare, într-un alt dosar care are legătură cu dosarul fostului lider PSD.

Rodica Milos, fostă Ogrinja, fosta Drăghici, director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, a fost condamnata la 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual, potrivit portalului instantelor, citat de ziare.com.

Decizia definitiva a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti, ca urmare a apelului procurorilor DNA faţă de prima sentinţă a Tribunalului Teleorman, care o condamnase pe fosta directoare la o amenda penala de 500 de lei.

Este a doua condamnare definitiva pentru Rodica Milos, după cea din dosarul Angajărilor fictive, în care a fost condamnat şi Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ