Liviu Dragnea: Primul ministru va avea drept de vot în BPN al PSD

| 12 oct, 22:15

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că primul ministru va avea drept de vot în Biroul Permanent Național al PSD, iar miniștrii vor putea participa la aceste ședințe dacă sunt invitați.

"Am discutat ca în Biroul Permanent să aibă drept de vot cei care sunt aleși în Congres. În plus, drept de vot (va avea — n.r.) președintele Consiliului Național și primul ministru pentru că, atunci când un partid este la guvernare, politicile publice pe care le elaborează sunt puse în practică de primul ministru și este firesc ca acesta să poată vota", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, potrivit Agerpres

Citeşte şi: PSD şi-a ales preşedintele. Dragnea, 97%

El a adăugat că miniștrii vor putea participa la ședințele BPN atunci când sunt invitați dacă se discută subiecte care țin de domeniul pe care îl coordonează.

"Secretar executiv nu mai există. Apar secretarii regionali care vor avea un rol foarte important atât în ce privește organizarea, cât și coordonarea politicii regionale", a mai spus Dragnea.

Citeşte şi: Traian Băsescu, despre PSD cu Liviu Dragnea la conducere: Va fi mult mai puţin credibil

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ