Liviu Dragnea: PSD are capacitatea și forța interioară să câștige viitoarele alegeri, la termen sau mai grăbite eventual

| 11 iul, 14:14

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă că PSD este capabil să câștige viitoarele alegeri la termen sau "mai grăbite eventual", informează Agerpres.

''Acest partid (PSD, n.r.) are capacitatea și forța interioară să câștige viitoarele alegeri, parlamentare și locale, parlamentare și la termen sau mai grăbite eventual, pentru că nu știe nimeni ce va fi la toamnă. Vă rog ca, după ce terminați aceste alegeri, în luna august să vă odihniți, să vă faceți concediile, pentru că este posibil ca în septembrie să avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră'', a spus Dragnea, la Alexandria, unde a participat la conferința de alegeri a organizației de femei a PSD Teleorman.

Întrebat ce informații are în privința unor posibile alegeri anticipate, Dragnea a spus că se știe deja că PNL a anunțat că pergătește o nouă moțiune de cenzură pentru toamnă. 

''Parlamentul vine în toamnă la lucru, așa cum știm cei de la PNL au spus că vor pregăti din nou o moțiune de cenzură. Asta înseamnă că trebuie să fim foarte atenți, și apți, și în putere, atât la nivel județean, cât și național, inclusiv în Parlament. Nu am alte informații'', a declarat social-democratul, precizând că PSD nu dorește organizarea de alegeri anticipate. 

''În ultimele luni, s-a tot vorbit din partea PNL, din partea Cotroceniului, de un nou guvern. Din partea PNL, s-a tot vorbit de alegeri anticipate. Noi nu dorim alegeri anticipate, vrem ca, în România, să existe stabilitate guvernamentală, stabilitate politică, dar nu e tot timpul obligatoriu ca tot ce vrem noi să se întâmple. Și trebuie să fim pregătiți'', a mai precizat Dragnea. 

''Eu nu vreau ca Victor Ponta să își dea demisia pentru că Victor Ponta este cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut România'', a mai spus Dragnea, întrebat dacă alegerile anticipate pot fi provocate și de o demisie a premierului.

 

Citeşte şi: Liviu Dragnea: PSD are o cotă de încredere de peste 40%

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ