Liviu Dragnea: PSD-ul nu va fi tulburat foarte tare, așa cum se dorește

| 25 iun, 19:37

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat joi că partidul din care face parte 'nu va fi tulburat foarte tare, așa cum se dorește', afirmând că PSD este un partid 'bine structurat, organizat, cu oameni serioși' în care în jur de 40% din populație are încredere.

"Eu cred că PSD-ul, de fapt sunt convins că PSD-ul nu va fi tulburat foarte tare, așa cum se dorește. Deja este străveziu. Eu nu sunt nici orb, nici surd și nici prost să nu înțeleg care este de fapt miza. Miza unor oameni politici și a unui om care nu mai e politic, dl. Iohannis. PSD-ul este în continuare, poate, singurul partid, dacă vorbim în adevăratul sens al cuvântului, vorbim de un partid bine structurat, organizat, cu oameni serioși, cu reprezentanți în administrația locală foarte mulți, nu numai de acum, în general am fost așa, și în care în jur de 40% din populație are încredere.

Citeşte şi:  Rovana Plumb: Din consultările cu colegii se conturează decizia de a vota împotriva numirii lui Ungureanu la SIE

Eu cred că PSD-ul va rămâne în continuare principalul partid din România. Este, repet, și unul din motivele pentru care merg în organizații", a afirmat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Coordonatorul politic al PSD a precizat că reprezentanții forurilor de conducere ale partidului trebuie să-și recapete curajul de a spune ceea ce gândesc.

'De asemenea, să discutăm serios despre actul guvernării. Am avut o guvernare foarte bună până acum, eficientă, apreciată de populație, este foarte greu să contești asta, sigur, nu e imposibil, am văzut și în Parlament. Dar încep să se simtă și în buzunarele oamenilor efectele acestei guvernări. Dar nu putem rămâne în orice condiții. Pentru că o guvernare bună este o guvernare coerentă, în care toți partenerii de coaliție funcționează, așa cum a funcționat până acum. Și sper că vom funcționa', a precizat Liviu Dragnea, la debutul unei întâlniri cu reprezentanții PSD.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: "Trebuie să tranșam repede situația din Coaliție"


El a declarat că va merge prin toate organizațiile județene, deoarece 'există o stare neplăcută în partid', generată de ultimele evenimente.

'Vreau să vorbesc și cu primarii noștri și cu restul organizației din județ pentru a le spune cu toată sinceritatea și tăria că nu au de ce să predea armele, așa cum se dorește.

Vreau să le spun, de asemenea, că miza adversarilor nu o reprezintă numai guvernarea, eu cred că miza principală o reprezintă Partidul Social Democrat, care este în continuare cotat la peste 40% și asta desigur deranjează. Este important să stăm uniți, să înțeleagă că a fi membru PSD este o calitate onorantă. De asemenea, vreau să vedem care este stadiul alegerilor interne din partid și să discutăm liber cu primarii și cu ceilalți colegi din organizații despre elemente pentru viitoarea ofertă politică a PSD-ului' a menționat Dragnea.

Tag-uri: liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ