Liviu Dragnea: PSD, UNPR şi ALDE vor colabora, în continuare, în Parlament

| 24 noi, 22:17

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a anunţat că PSD, UNPR şi ALDE vor colabora în continuare în Parlament. Dacă membrii ALDE anunţau cu o zi înainte că alianţa nu mai funcţionează, acum Călin Popescu Tăriceanu spune că priveşte în continuare, spre viitor, împreună cu social-democraţii.

"Nu avem de ce să nu colaborăm în continuare, în Parlament, în aceeaşi formulă. Am avut o discuţie şi cu Tăriceanu zilele trecute. Aşa cum era firesc, l-am întrebat dacă crede că în continuare că trebuie să colaborăm şi a zis că n-are niciun fel de ezitare, deci asta înseamnă că, în Parlament, vom colabora la fel", a declarat preşedintel PSD Liviu Dragnea, în condiţiile în care şeful ALDE anunţa zilele trecute că alianţa nu mai funcţionează, potrivit b1.ro.

Călin Popescu Tăriceanu a precizat că, în continuare, trebuie promovate realizările de până acum ale coaliţiei.

Citește și:  Dragnea: Am discutat cu Victor Ponta ca vechi prieteni. Bineînţeles că rămâne în PSD

"Am făcut o trecere în revistă asupra unora dintre evenimentele care s-au succedat în ultima perioadă și cred că cel mai important este să privim către viitor. E foarte important ca noi să avem capacitatea să continuăm în a promova și a apăra realizările de până acum ale coaliției din care cu toții am făcut parte și care a luat decizii cruciale pentru români", a spus Tăriceanu.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a recunoscut că şi colaborarea cu UNPR scârţâia, în condiţiile în care partidul lui Gabriel Oprea a avut în ultima vreme mai multe poziţii contradictorii cu cele ale PSD.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ