Liviu Dragnea (PSD): Uşa e închisă acum la Guvern pentru Programul Naţional de Dezvoltare Locală

| 26 mai, 20:39

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Sângeorz-Băi, că Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), pe care l-a iniţiat în calitate de ministru al dezvoltării regionale, "are uşa închisă acum la Guvern", cu toate că acesta a ajutat multe firme mici şi mijlocii din ţară, nu doar comunităţile locale.

"Programul acesta a ajutat foarte multe firme mici şi mijlocii. Gândiţi-vă, în 2015, 20.000 de miliarde de lei vechi au intrat în general în firmele româneşti, anul acesta 30.000 de miliarde. Şi oamenii lucrează, normal, dacă îţi vin banii. Acum, sigur, vor alte proiecte, noi, numai că uşa e închisă acum la Guvern", a spus Dragnea. 

Întrebat dacă PNDL mai are şanse să fie continuat, Liviu Dragnea a spus că există această oportunitate după revenirea PSD la guvernare. 

"Ba da, după ce venim noi. Sincer, după ce venim. N-aţi văzut că deja de două luni au început să spună că nu mai sunt bani? Nu ştiu, nu-i mai găsesc, că nu i-a ascuns nimeni. Mai avem puţină răbdare", a afirmat preşedintele PSD. 

Liviu Dragnea a efectuat, joi, o deplasare la Sângeorz-Băi pentru a-şi arăta susţinerea faţă de candidatul PSD la funcţia de primar, deputatul Daniel Suciu (34 ani), promiţând că, dacă partidul său va reveni la conducerea ţării, zona va beneficia de aportul guvernamental pentru a-şi dezvolta potenţialul turistic şi a-şi moderniza infrastructura. 

Totodată, Dragnea a vizitat două obiective de investiţii din oraşul Sângeorz-Băi: casa de cultură, care este modernizată prin fonduri alocate de Compania Naţională de Investiţii, şi drumul spre localitatea componentă Cormaia, reabilitat prin PNDL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ