LIVIU DRAGNEA, reacţie la o propunere legislativă : "Le urez succes!"

| 08 feb, 17:53

Președintele Partidului Social-Democrat, Liviu Dragnea, a declarat în ședinta de la Palatul Parlamentului faptul că declarațiile celor de la PNL și încercarea de a schimba legea electorală sunt făcute numai pentru a avea avantaje mai mari la alegerile locale.

"Boala asta, în care ne hrănim cu informații "adevărate" de pe surse, de pe internet, fără să căutăm în documentele oficiale, produce efecte negative asupra sănătății unora, sănătății în general. În ceea ce privește afirmațiile din partea colegilor de la PNL, eu și colegii mei am constatat că nu au nicio legătură cu așa numita dorință din societate, cu așa-zisa dorință a lor de mări democrația din România", a declarat liderul social democraților.

Tot în această ședință, Liviu Dragnea a mai afirmat faptul că cei de la PNL doresc avantaje mai mari la alegerile locale.

"Au fost foarte clari: vor să modifice legislația electorală pentru a avea avantaje mai mari la alegerile locale. Le dorim succes", a mai declarat liderul PSD.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ