Liviu Dragnea: România poate deveni o poartă de intrare a Israelului către UE

| 22 ian, 19:20

România poate deveni o poartă de intrare a Israelului către Uniunea Europeană, este de părere președintele PSD, Liviu Dragnea, care efectuează o vizită oficială în această țară.

"Este nevoie să fim mult mai activi pentru atragerea de investiții în beneficiul ambelor țări, care au un potențial enorm încă neexploatat. De asemenea, România poate deveni a poartă de intrare a Israelului către Uniunea Europeană. Noi nu putem fi de acord cu decizii din cauza cărora suferă cetățenii, cum ar fi etichetarea produselor israeliene", a afirmat Liviu Dragnea, conform unui comunicat al PSD.

Potrivit sursei citate, vizita în Israel a cuprins și o întâlnire cu Alan Schneider — directorul Centrului Global B'nai B'rith. În cadrul întrevederii s-a discutat despre îmbunătățirea cooperării pentru păstrarea patrimoniului cultural și moștenirii evreiești, continuarea proiectului de realizare a Muzeului Culturii Evreiești din România, contribuția deosebită a evreilor din România la construirea statului evreu.

Alan Schneider a mulțumit președintelui PSD pentru relația de prietenie pe care o are cu membrii comunității evreilor din România și sprijinul concret pe care l-a oferit ca ministru al Dezvoltării și parlamentar — lider al social-democraților, precizează comunicatul.

Cei doi au discutat și despre situația supraviețuitorilor Holocaustului din România, precum și despre cooperarea regională în domeniul umanitar.

Tag-uri: liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ