Dragnea, PSD: TVA va scădea la 18%, dar din 2018; anul viitor se menţine euro acciza şi taxa pe stâlp

| 15 dec, 20:26

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat joi seară că noul Guvern PSD-ALDE va merge pe reducerea TVA de la 20% la 18%, dar din 2018. De asemenea, el a spus că euro acciza şi taxa pe stâlp vor fi scoase, dar tot din 2018, nu din 2017.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurări că vor fi aplicate absolut toate măsurile din programul de guvernare prezentat de partid în timpul campaniei electorale.

Liderul social-democrat a mulțumit românilor care au votat PSD și a precizat că nivelul de încredere acordat obligă partidul să abordeze guvernarea cu toată seriozitatea.

Dragnea a mai susținut că își reafirmă deschiderea de a dialoga cu președintele Klaus Iohannis în toate proiectele care vizează stabilitatea politică și economică, securitatea României și procesul de instalare a unei guvernări stabile.

Ne-am uitat, eu și colegii mei, la tot ce s-a făcut în spațiul public în ultimele zile, la cei care au vorbit foarte mult. Am sperat că toți vor înțelege și constata că s-a terminat campania, dar ei au continuat atacurile murdare la adresa mea și a colegilor mei. Multe dintre atacuri au fost chiar mai perfide decât în campanie.

PSD a câștigat fără echivoc și fără dubiu aceste alegeri. România nu a votat nici un guvern tehnocrat, nici unul liberal. Cei care ignoră sau vor să ignore votul profund democratic și liber al românilor din 11 decembrie nu numai că greșesc, dar încalcă voința cetățenilor”, a mai declarat liderul PSD.

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ