Liviu Dragnea: Sunt de acord cu Ion Iliescu că niciun partid nu poate fi condus ca o corporaţie

| 02 dec, 2014

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că este de acord cu afirmaţiile lui Ion Iliescu că niciun partid nu poate fi condus ca o corporaţie.

"Sunt de acord cu domnul Iliescu că niciun partid, nici al nostru, nu poate fi condus ca o corporaţie, şi nici nu este condus ca o corporaţie, şi nici nu va fi condus ca o corporaţie. Va fi condus ca un partid, nu ca şi o corporaţie', a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Citeşte şi: Ion Iliescu RUPE tăcerea! Scrisoare deschisă pentru PSD

Întrebat dacă este de acord cu afirmaţia lui Ion Iliescu cum că alegerile nu au fost pierdute din cauza etichetei de comunism, Dragnea a răspuns: 'Nu, pentru că au fost pierdute şi din cauza acestei etichete, eu nu am spus că a fost vina domnului preşedinte Iliescu, dar s-a strigat asta, s-a scris pe Facebook, s-a spus la mitinguri, au spus oamenii. A fost una din cauze, dar nu este de vină Ion Iliescu, ar fi culmea să dăm vina pe Ion Iliescu, categoric nu'.

Dragnea a mai apreciat că Iliescu are locul lui 'foarte bine stabilit atât în istoria partidului, cât şi în istoria României', întrebat fiind dacă Ion Iliescu ar trebui să facă un pas în spate sau în lateral după aceste alegeri şi să susţină viitoarea conducere a PSD fără să mai participe la şedinţele Biroului Permanent Naţional.

Citeşte şi: Sebastian Ghiță, replici dure după scrisoarea președintelui de onoare al PSD: Un partid nu e un CAP

'Eu nu am folosit niciodată această expresie, un pas în spate, un pas în lateral, că nu suntem la un ansamblu de dansuri (...) şi domnul Iliescu are locul lui foarte bine stabilit atât în istoria partidului, cât şi în istoria României, nu este problema Ion Iliescu, categoric, nu. Ion Iliescu a făcut pentru această ţară ceea ce nu au făcut mulţi la vremea respectivă şi pentru asta este respectat şi recunoscut de foarte mulţi oameni. Nu din cauza lui Ion Iliescu am pierdut noi alegerile, categoric, nu', a spus Dragnea.

Citeşte şi: Ion Cristoiu îi TRANSMITE un mesaj DUR lui Ion Iliescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ