Liviu Dragnea: Ziua Națională înseamnă, înainte de toate, unire; unitatea este motorul progresului

| 01 dec, 11:35

Ziua Națională înseamnă, înainte de toate, unire, iar clasa politică și cetățenii trebuie sa înțeleagă că unitatea este motorul progresului, este condiția necesară pentru ca România să reușească, a scris președintele PSD, Liviu Dragnea, marți, pe pagina sa de Facebook.

''La 1 decembrie 1918, românii s-au adunat într-o singura țară. Au făcut-o arătând o voință și un curaj cum rar s-au văzut. Unirea teritoriilor românești a fost făcută cu sacrificii de sânge în Marele Război și cu efortul unei elite politice excepționale. Azi, când sărbătorim 97 de ani de la înființarea României moderne, nu avem dreptul să-i uităm nici pe martiri și nici pe ctitori. Trebuie să onorăm acea generație întemeietoare și să învățăm de la ea'', a scris Dragnea.

Citeşte şi:  ZIUA NAŢIONALĂ. 1 Decembrie 2015. LA MULŢI ANI, ROMÂNI! Se împlinesc 97 de ani de la Marea Unire

Totodată, liderul PSD subliniază importanța unității, condiție a progresului.

''Marea Unire e actul de naștere al României de azi. În anul 2015, noi suntem datori să mergem înainte, indiferent de obstacole, trebuie să privim cu optimism viitorul și să ne cinstim trecutul. Ziua Națională înseamnă, înainte de toate, unire iar clasa politică și cetățenii trebuie să înțeleagă că unitatea este motorul progresului, este condiția necesară pentru ca România să reușească. La mulți ani România! La mulți ani românilor de pretutindeni!'', a mai scris Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ