Liviu Guţă, susţinător înfocat al candidatului Victor Ponta. Cum îl încurajează acesta pe premier

| 17 oct, 2014

Cântăreţul Liviu Guţă a postat pe pagina sa de facebook un mesaj de susţinere a candidaturii la prezidenţiale a lui Victor Ponta. Acesta îl îndeamnă pe premier să nu renunţe la planurile sale indiferent de presiunile la care este supus.

"D-le Victor Ponta,Victor Ponta vreau sa va spun in calitate de simplu cetatean al Romaniei, ca DA, vreau sa fiti Presedintele Romaniei! Nu sunt un cunoscator al politicii si nu ma dau interesant, scriind acest mesaj dar parerea mea este ca ne-am saturat de "razboaiele" politice, de minciuni si promisiuni fatza de poporul român! Eu am fost mereu ( vorba romanului) pe mana mea, de acesta data voi merge la VOT pentru ca in sfarsit vad ca cineva lupta cu adevarat pentru ceva bun!! Chiar daca unii " carcotasi" folosesc prea multa hartie igienica, sa nu va lasati si sa renuntati , presiunile sunt mari pentru o tara atat de mica dar plina de bogatii !! Sper sa ajungeti presedinte este visul oricarui român ! 
Cu stima si consideratie, Mititelu Liviu Catalin alias Liviu Guta", a scris cântăreţul pe pagina sa de facebook.

Nu ar fi prima dată când un cântăreţ de manele susţine candidatura unui candidat la prezidenţiale. Traian Băsescu a fost "sprijinit" în ultima campanie electorală de cântăreţi precum Florin Baboi sau Jean de la Craiova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ