Liviu Pop: ALINA GORGHIU nu a fost așa vehementă în cazul lui Vosganian

| 25 mar, 18:47

 

Senatorul PSD Liviu Pop spune, într-un comunicat de presă, că Alina Gorghiu nu a fost așa vehementă atunci când Senatul l-a scăpat pe Varujan Vosganian de arestul preventiv.

 

"Doamna Alina Gorghiu a devenit personaj de Caragiale.  Astăzi s-a trezit îndemnând la alegeri anticipate și la aruncarea în haos a țării pentru că Senatul nu a încuviințat arestarea preventivă a lui Dan Șova,  ca urmare a faptului că nu a fost întrunit votul majorității.

Nu am văzut-o la fel de vehementă atunci când fostul său coleg de partid Varujan Vosganian a beneficiat de un tratament asemănător din partea senatorilor.

Înțelegem că Alina Gorghiu s-a transformat într-o "Coană" Leonida și acum vrea să dea piept cu reacțiunea, dar țin să îi transmit că se află într-o situație asemănătoare cu a senatorului Dan Șova și că la rândul domniei sale este implicată într-o relație contractuală cu Electrica, în calitate de avocat.

Cred că este momentul să terminăm cu declarațiile pompoase care nu urmăresc decât preluarea puterii cu orice preț de către un partid total nepregătit pentru o asemenea misiune, este momentul să încetăm cu show-ul și cu justiția de televiziune și să lăsăm organele de anchetă să-și spună cuvântul, iar instanțele de judecată să decidă.

Faptul că în Senat nu s-a întrunit numărul necesar de voturi în favoarea solicitării DNA în cazul domnului  Dan Șova, nu înseamnă că justiția nu-și va urma cursul firesc și că în cele din urmă nu va avea ultimul cuvânt de spus asupra vinovăției sau nevinovăției unei persoane.

In acest context, o invit pe doamna Gorghiu să lămurească mai întâi dezvăluirile care au apărut despre domnia sa și abia apoi să se pronunțe cu privire la modul în care au votat", a susține Liviu Marian Pop.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, miercuri, că, după votul din Senat în cazul lui Dan Şova, „PNL cere alegeri anticipate pentru a da ţării un nou Parlament, cu o nouă legitimitate şi un restart în relaţia dintre clasa politică şi cetăţeni, echivalent celui din noiembrie 2014".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ