O nouă lovitură DURĂ pentru Alina Bica şi familia Cocoş. Decizia Instanţei Supreme

| 06 mar, 22:37

Alina Bica şi familia Cocoş au sperat că vor fi eliberaţi din arestul Poliţiei Capitalei, însă au primit o lovitură dură din partea judecătorilor.

 

Magistraţii au decis ca Alina Bica, Dorin şi Alin Cocoş să rămână în continuare în spatele gratiilor pentru încă 60 de zile. Instanţa a respins cererea celor trei privind ridicarea acestei măsuri, în ciuda faptului că Dorin Cocoș și Alin Cocoș au colaborat cu procurorii. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Ionuț Florentin Mihăilescu, arestat în acelaşi dosar. Singurul care este cercetat în libertate din acest lot este Adriean Videanu, care rămâne în continuare sub control judiciar.

Citeşte şi: SCANDAL în instanță: CEARTĂ între Alina Bica și familia Cocoș

Fosta șefă a DIICOT a declarat anterior că este pregătită pentru orice, inclusiv la o pedeapsă cu ani grei de închisoare, potrivit motivării date de magistrați în dosarul „Bica 2”.

Dosarul "Bica 2" a fost trimis în instanță pe 26 februarie, procesul aflându-se în faza de cameră preliminară, în cadrul căreia un judecător verifică măsurile preventive dispuse de procurori, precum și probele de la dosar.

Adriean Videanu a fost trimis în judecată pentru complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. A stat în arest preventiv în perioada 31 ianuarie — 6 februarie.

Dorin Cocoș este acuzat de trafic de influență (două fapte) și dare de mită, iar fiul acestuia, Alin Cocoș, de complicitate la trafic de influență și complicitate la dare de mită.

Alina Bica a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită (2 fapte), abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (2 fapte) și favorizarea făptuitorului (2 fapte), iar Ionuț Florentin Mihăilescu (fost consilier al Alinei Bica) este acuzat de complicitate la luare de mită.

Citeşte şi: Alin şi Dorin Cocoş AU TURNAT TOT. Cât de bine era organizată reţeaua de şpăgi şi cine le încasa

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ