Lovitură DURĂ pentru Antena 3 de la Klaus Iohannis

| 15 ian, 18:08

Antena 3 a fost sancționată de Consiliul Național al Audiovizualului pentru mai multe declarații făcute în emisiunea Esențial, din 13 noiembrie, privind modul în care ar fi fost finanțată campania lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidențiale.

Postul de știri a fost amendat în ședința de astăzi cu 10.000 de lei, la propunerea Monicăi Gubernat, membru CNA. Emisiunea sancționată este moderată de Alina Petrescu, scrie paginademedia.ro.

Propunerea de sancționare a primit șase voturi „pentru” și două împotrivă (Florin Gabrea și Radu Călin Cristea).

Citește și: Televiziunea lui Mihai Gâdea, la un pas de colaps. Peste 50 de jurnalişti vor fi concediaţi

La vot a mai fost supusă și propunerea lui Florin Gabrea, de 20.000 de lei amendă, dar aceasta nu a primit numărul necesar de voturi pentru a fi aplicată.

Șeful statului a sesizat Consiliul Național al Audiovizualului după ce postul Antena 3 a vorbit despre modul în care ar fi fost finanțată campania sa la alegerile prezidențiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 feb, 11:16
Lus
Sa plece toti si sa ramana Gadea si Badea si sa manance cat vor ei. A, mai e si Ciuvica alt mancator , Radu Tudor ....
17 ian, 23:59
anna
Degeaba se screm doi basei/mititei sa faca zarva mare ,ca tot ce s-a spus despre Ciolanis e adevarul curat si tot dator la Usatii e,de aia o cam lungeste cu vizita in Republica Moldova,ca ,de,rusul n-a facut cadouri.
16 ian, 04:34
tyrex
Ai inceput Ciolanis sa calci pe urmele lui bashinescu? Bai vinzator de copii si samsar de case pai ce vrei sa spui ca nu e adevarat ce spun aia? E foarte adevarat iar adevarul supara si cum prostia nu are leac te razbuni ca tampitul . Asa ai facut si cu casele cumparate din "meditatii" mai ales alea doua vile din Florida pe numele lui maicata de cate 800.000 de euro fiecare. Bai nesimtitule razbunarea e arma prostului dar la tine nu mai era nevoie sa demonstrezi stie toata lumea ce canalie si ce prost esti. Faci jocul kriminalilor portocalii ca sa mai stringeti de gat inca 10 ani pe romani, sas nevolnic . Dispari naibii ca nu esti bun de nimic.Tu faci prosti votantii tai dar tu esti mai tampit ca toti impreuna gunoiule.
16 ian, 21:38
vasile
RASPUNS LA TYREX,
ESTI XEMOFOB NESIMTIT, UN IMPERTINENT, O NULITATE ,
SA-TI FIE RUSINE!!!
17 ian, 12:33
darwin
@tyrex
stiam de pe la discovery ca specia ta a disparut de ceva milioane de ani. sau esti o clona creatie gadea-vadim-ddd-ghishe-draknea?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ