LOVITURĂ GREA pentru Mircea Badea! Ce au decis judecătorii Curţii de Apel

| 05 feb, 16:31

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", a pierdut procesul cu şeful Agenției Naționale pentru Integritate, Horia Georgescu, şi la Curtea de Apel.

Mircea Badea a fost condamnat de Tribunalul București, în luna decembrie 2014, să-i plătească șefului ANI 2.000 de euro și să prezinte decizia în cadrul emisiunii În gura presei. Realizatorul poate face recurs, scrie paginademedia.ro.

Mircea Badea a pierdut procesul intentat de Horia Georgescu și la prima instanță, la Judecătoria Sectorului 1, în decembrie 2013. Atunci, Judecătoria a decis că Georgescu ar trebui să primească despăgubiri în valoare de 5.000 de euro și prezentarea deciziei în cadrul emisiunii „În gura presei”.

Citeşte şi: Mircea Badea îl calcă în picioare pe BĂSESCU: Panaramă!

Realizatorul emisiunii În gura presei a folosit în cadrul unor emisiuni, la adresa lui Georgescu, apelative precum „ochelărică”, „giumbix”, „onanist”, „penibil” și „slugă băsistă”.

După ce a pierdut procesul la Judecătorie, în decembrie 2013, Badea a reacționat pe pagina sa de Facebook: „Nu vă faceți probleme, eu nu-mi fac. E doar fondul. Decizia e contrară jurisprudenței CEDO, dar e ordin pe unitate să piardă ăștia care nu-l plac pe Băsescu. Merg mai departe.”

Un an mai târziu, în decembrie 2014, în faza Apelului, Tribunalului București a redus suma pe care o are de plătiti Mircea Badea (de la 5.000 de euro la 2.000 de euro) și a menținut decizia ca sentința să fie citită în emisiunea În gura presei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ