Lovitură NEAŞTEPTATĂ pentru Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr.. Ce se întâmplă cu fostul cuplu "de aur" al României

| 20 aug, 11:17

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. se numără printre cei 7.879 de contribuabili pentru care Fiscul a propus verificarea fiscală amănunţită, în cadrul „Programului de asigurare a conformării fiscale a persoanelor fizice cu risc fiscal“, care presupune verificarea la sânge a românilor care afişează averi semnificative, dar care nu sunt justificate de veniturile declarate, au declarat, pentru „Adevărul“, surse din cadrul ANAF.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr vor fi notificaţi de Agenţia Naţională de Administrare Ficală (ANAF) cu privire la începerea verificării fiscale şi li se va solicita să aducă dovada veniturilor în baza cărora s-au efectuat anumite cheltuieli.

Citeşte şi: Andreea Marin a primit o veste TRAGICĂ de la medici

În acest scop, cei doi vor completa câte o declaraţie de patrimoniu (similară cu declaraţia de avere) şi vor aduce o serie de documente justificative privind veniturile realizate. Dacă aceştia dovedesc că veniturile în baza cărora s-au făcut anumite cheltuieli (achiziţii de imobile, autoturisme etc) au fost declarate la Fisc, se emite o decizie de încetare a procedurii de verificare.

Citeşte şi: Escapadele amoroase ale lui Ştefan Bănică Jr. ies de la naftalină. Nouă dezvăluire despre violenţa artistului

În caz contrar, ANAF emite o decizie de impunere: pentru orice venituri constate de organele fiscale, a căror sursă nu a fost identificată, se impune cota de impozit de 16%, la care se adaugă dobânzile şi penalităţile. Dacă cei doi contribuabili vizaţi de verificarea fiscală nu depun declaraţia de patrimoniu şi venituri în termen de 60 de zile de la primirea avizului de la Fisc, ei riscă amenzi de până la 50.000 de lei.

Citeşte mai mult pe adevarul.ro

loading...

Ştirile orei

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 aug, 14:29
MIHAELA
super
“ Rabdarea este a doua minte iar
Cel care are voinţa fermă îşi modelează
lumea după el”.
Uită-te în jurul tău şi vezi câţi oameni trăiesc zilnic cu spaima că îşi vor pierde locul de muncă!
E clar! Serviciul nu mai reprezintă soluţia!
Acum este nevoie de altceva!
Astăzi nu mai funcţionează formula “Mergi la serviciu, trece luna, iei banul”.
Asta a fost valabil cândva, în alte timpuri.
Există alte metode de a câştiga bani, mult mai eficiente şi mai sigure decât angajarea la stat sau la patron.
Este vremea castigurilor construite cu ajutorul Internetului.
Insa,daca vrei sa traiesti altfel, lucreaza cu noi !
Toti oamenii care lucreaza cu noi se declara multumiti! NU este necesara nici un fel de experienta. Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
20 aug, 12:38
mihai
" Cuplu de .... aur..."(sic !) Aur tiganesc, da ! Un gurist care a trait numai din imitarea altui cantaret si o parasuta de... lux, niste insi care au facut bani dupa urma cohortelor de admiratori ametiti, iubitori de falsuri, imitatii, cioburi sclipicioase... Lipsa de instructie scolara, educatie parinteasca serioasa creeaza acest tip de public, care nu stie sa discearna intre adevarata valoare si copia ei nereusita. Asa apare CABOTINUL, in defavoarea adevaratului artist.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ