Lovitură pentru RADU MAZĂRE. Magistraţii au DECIS în urmă cu puţin timp

| 28 mai, 16:17

Radu Mazăre a renunțat la funcțiile din PSD și la cea de primar al Constanței, dar nu scapă de pușcărie. Magistrații au decis prelungirea mandatului de arestare preventivă.

Radu Mazăre a renunțat la funcțiile din PSD și la cea de primar al Constanței, dar nu scapă de pușcărie. Magistrații de la ÎCCJ au decis prelungirea mandatului de arestare preventivă până la data de 30 iunie. În aceeași situație se află și Sorin Strutinsky.

Cererea procurorilor a fost atribuită unui complet de judecată format din judecătoarele Anca Mădălina Alexandrescu și Ioana Bogdan. Cea dintâi a fost magistratul care i-a înlocuit măsura arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu.

Din acest motiv, DNA le-a recuzat pe cele două, fiind creat un complet de divergență. În complet a intrat și judecătoarea Ioana Alina Ilie. Reamintim că miercuri, Curtea Supremă a admis contestația procurorilor DNA împotriva deciziei de înlocuire a arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu în cazul lui Radu Mazăre.

În cazul lui Strutinsky, judecătorii i-au respins contestația formulată împotriva deciziei prin care i s-a respins cererea de înlocuire a arestului preventiv cu a controlului judiciar, decizia rămânând definitivă.

Citeşte şi: Avocatul lui Radu Mazăre: Suntem rezervați în ceea ce privește pronosticul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mai, 16:57
sase sase
la locul destinat
Pai daca este domn , sa stea la Beciul Domnesc.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ